Activiteiten

Centerless buizen slijpen

Verkyndere Polishing uit Menen is dé specilialist voor het centerless slijpen van buizen. Neem hieronder een kijkje in ons machinepark. Wij hebben 6 machines ter beschikking. Wij slijpen van 6 mm tot 600 mm diameter.

LEES MEER

Vlakschuren

Wij beschikken over 5 vlakschuurmachines. Zodat wij op een eenvoudige manier vierzijdig kunnen slijpen, bijvoorbeeld van platte latten. We slijpen ook speciale vlakke stukken zoals trapbomen.

LEES MEER

Handmatig slijpen en polijsten

Bij Verkyndere Polishing uit Menen kunt u terecht voor handmatig slijpwerk in alle vormen en maten. Hieronder ziet u enkele voorbeelden hiervan, zoals gedraaide en gegoten stukken, deurbeslag, autosierlijsten, auto-onderdelen en leuningen opkuisen.

LEES MEER

Machinaal hoogglans polijsten

Wij polijsten zowel ronde als vlakke oppervlakten. Om kwalitatief werk te leveren hebben wij hiervoor 3 machines ter onze beschikking.

LEES MEER

Verpakking

Verkyndere polishing maakt gebruik van verpakkingen in een plastiek hoes. De producten kunnen ook voorzien worden van kleeffolie.

LEES MEER

Ontbramen en polijsten

U kan bij Verkyndere polishing ook terecht voor het ontbramen en polijsten met een vibreermachine. Het spreekt voor zich dat onze machine vlekkeloos kan ontbramen en polijsten.

LEES MEER

Slijpen van platen en bekleven met folie

Standaard formaten van 2000×1000, 2500×1250,3000×1500 of 4000×1500 tot een dikte van 6mm koudgewalst
worden geslepen tot K400 en op dezelfde lijn word er folie aangebracht standaard word er fiberlaserfolie gebruikt
er kan ook folie aangebracht worden zonder te slijpen.

LEES MEER